Folyamatok menedzsmentje a szervezetekben képzés

Tervezzen és működtessen tudatosan folyamatokat!

Hogyan tehetem hatékonyabbá a folyamatokat?

A folyamatszemlélet és folyamatmenedzsment tudás- és eszköztárára minden szervezetben szükség van. A munkafolyamatok a projektekhez hasonlóan igénylik a tudatos tervezést és a hatékony megvalósítást, legyen szó akár vevői elégedettséget befolyásoló folyamatokról, keresztfunkcionális folyamatokról, beszerzési, üzemeltetési vagy értékesítési folyamatokról.

Mi a különbség a folyamatok és a projektek között? Milyen vezetői eszköztárral kell rendelkeznem folyamatmenedzserként? Milyen módszerekkel tehetem hatékonyabbá szervezetem folyamatait?

Képzésünket folyamatmenedzsereknek és folyamatok kulcsszereplőinek ajánljuk, akik szeretnének javítani az általuk működtett folyamatok hatékonyságán, tudatosítani, bővíteni ismereteiket a témában. A résztvevők megismerkednek a folyamatszemlélet alapjaival, a folyamatmenedzsment eszközeivel, illetve a szakterületi határokon, funkciókon átívelő kommunikáció és bizalomépítés eszköztárával.

Folyamatok menedzsmentje a szervezetekben képzés

Képzési ár:
200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
180.000 Ft + ÁFA/fő

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

Szakértőink

Előfeltételek, keretek

3 napos programunkat úgy állítottuk össze, hogy a képzésen megismert kommunikációs és menedzsment eszköztárat bármely területen dolgozó folyamat vezetői a gyakorlatban is használni tudják a kezdetektől a változáskezelésig.

A képzésnek előfeltétele nincs. Hangsúlyt fektetünk a program során arra, hogy ne csak módszereket adjunk át, hanem biztosítsuk azt, hogy a képzés résztvevői képesek legyenek a saját folyamataikról tudatosabban gondolkozni, ill. ezeknek fejlesztését és a fejlődés utánkövetését magabiztosan levezényelni.

A program erősen épít a résztvevők saját folyamatvezetési élményeire, ezek megértésére és továbbfejlesztési lehetőségeire, így a csoportok létszámát 4-10 főben határoztuk meg. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a csoportlétszám a legideálisabb arra, hogy az elméleti alapozás mellett (kb.40%) a gyakorlati elemek (kb. 60%) tapasztalatait átültethessék saját kontextusukra, és az így levont tanulságokat, felmerülő egyéni és szervezeti fejlesztési lehetőségeket a trénerrel és a csapattal közösen értékelhessük.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt folyamatmenedzsment tudásterületek, ill. a résztvevői igények alapján, a résztvevők által gyakran tapasztalt nehézségek kerülnek feldolgozásra.

A képzés tematikája

Folyamatmenedzsment alapok, érintettek

 • Folyamat megközelítés
 • Egyedi folyamatok menedzselése
 • Folyamattérkép, stakeholder menedzsment
 • Személyiségekben lévő különbözőségek, mint erőforrások a folyamatokban
 • A szakmai határokon átívelő vezetés aktualitása, alapfogalmak
 • Kommunikációs csatornák, interakciók fejlesztése
 • Pszichológiai biztonságot építő gyakorlatok, interakciók

Rendszerek és diagnózis

 • Folyamat rendszerek menedzselése, szervezeti kapcsolódások
 • Folyamat rendszerek: priorizálás, erőforrás problémák kezelése
 • Folyamat diagnózis, folyamat audit esettanulmányokkal: hatékonyság javítás feltételei, automatizálás lehetőségei
 • Szervezeti kultúra szerepe a folyamatok menedzselésében

Együttműködés és folyamatok

 • Változáskezelés a folyamatokban
 • Folyamatmenedzsment ismeretek visszamérése
 • Konstruktív kritika adása és fogadása
 • Konfliktuskezelés
 • Partneri együttműködés kialakítása
 • Keretek bevezetése a folyamatokban
 • Facilitáció, meetingkultúra, retrospektív
 • Személyes szakmai fejlődés: Én, mint folyamatmenedzser / folyamatrésztvevő gyakorlat

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-10 főben határoztuk meg.

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A program egy intenzív, 3 napos (24 órás) workshop elemeken és közös munkán alapuló program, mely módszertani és eszköztár, valamint készségfejlesztést is tartalmaz.

Ár:
200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
180.000 Ft + ÁFA/fő
Időpontok:
2021. október 4-6. (tantermi)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

Folyamatok menedzsmentje a szervezetekben képzés

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemény neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
 Ft

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Érdekes és sok szempontból motiváló képzés volt. A közös, szituációs feladatok nagyon jók voltak,  a napi munkám során is alkalmazható technikákat kaptam.”

Fontos

Programunkat valós helyzetekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt folyamatok menedzselése során.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: +36 70 787 6328 
mail: info@www.promanconsulting.hu